Arrangementer

Polteraben? Teambuilding? Herreloge? Tøsehygge? Fødselsdag?

Du kan booke vores sauna til både private og firma arrangementer.

...

Book hele saunaen

Er i en gruppe mennesker der kunne tænke jer en oplevelse hos Skovgus, hvor i har det hele for jer selv? Så er det muligt at booke vores sauna med tilhørende gusmester. Der er ikke noget der ryster en gruppe mennesker sammen som at sidde tæt i en sauna og svede sammen.

Vi plejer at booke saunaen til 12 personer, men kender i hinanden godt kan der sidde 14. Er i flere end det skal i deles op i 2 hold der køres forskudt. Dette kræver en gusmester mere og forlænger arrangementet med op til en halv time.

Som udgangspunkt kører vi 3 runder gus a ca. 11 minutters varighed med pauser ind imellem hver runde. I pauserne serveres der te og snacks, med mindre andet aftales. Her er der mulighed for at benytte bruseren og hoppe i det kolde kar.
Vi kan også snakke om at i har jeres eget mad og drikke med. Mulighed for tilkøbspakker af diverse (drikkevarer, ekstra frugt, mad, andre udendørs aktiviteter).

Prisen afhænger af om i er under eller over 12 deltagere, hvor mange runder gus i ønsker og hvad i ellers har af behov.

Kontakt os på kontakt@skovgus.dk med den ønskede dato og antal deltagere og vi kan snakke nærmere om mulighederne.

...

Lej Sauna og område

Mangler du et sted at holde et arrangement der inkluderer sauna og har du forelsket dig i vores lille oase, har du mulighed for at leje stedet og selv være gusmester og vært. Leje inkluderer sauna og brænde samt adgang til alle faciliteter som inkluderer køkken, toilet, bruser, kar og terrasse. Til ejendommen hører masser af gratis parkeringspladser og det er nemt at komme hertil via motorvej E47.

Prisen afhænger af lejemålets varighed og øvrige ønsker.

Kontakt os på kontakt@skovgus.dk og vi kan snakke om jeres ideer.

Book tid til Gus

Vi lægger tider op for et par uger af gangen.

FAQ

Vi har masser af parkeringspladser ved Skovgus. Der findes grusparkeringsplads både på forsiden og bagsiden af ejendommen. Du skal gå et lille stykke ned til selve saunaen der ligger midt på grunden.

Vi har et lille unisex omklædningsskur, ligesom du kan klæde om i vores køkken eller du kan bruge toilettet for ultimativt privatliv.

Vi fraråder at drikke vand under saunagus. For maximalt udbytte af varmen anbefaler vi ikke nedkøling under saunagusen. Når du varmer kroppen op i sauna, opstår der samme effekt som under feber: kroppen renser ud. Hvis du køler kroppen ned ved at drikke vand undervejs, går du måske glip af de sundhedsmæssige fordele ved de høje temperaturer.

Begynder man at drikke vand allerede inde i saunaen, kan man desuden opleve at få en nærmest uslukkelig tørst efter mere vand. Man risikerer at få drukket rigtig meget vand på kort tid og blive utilpas som følge heraf. Desuden kan det være forstyrrende for de andre gæster at man piller med sin drikkedunk under gusen.

Derfor henstiller vi til at man gemmer sin drikkedunk til pauserne, hvor der er tid til at slukke tørsten.

Medbring 2 store håndklæder. Desuden er det en god ide at at have en drikkedunk, badesko og badekåbe med.

Vi har et koldtvandskar og en koldvands bruser.

Du bør ikke gå i sauna hvis du har feber eller på anden måde er syg. Er du gravid eller forsøger at blive det (gælder også mænd!), bør du også undgå sauna. Ligeledes skal du være meget påpasselig hvis du har hjerte-kar-sygdom eller uregelmæssig hjerterytme, svingende blodtryk, kræftsygdomme, visse hudlidelser, sygdomme i skjoldbruskkirtlen, har haft eller er i behandling for blodpropper, åreknuder eller en hudlidelse med inflammation, er påvirket af alkohol.

Konsulter din læge på forhånd hvis du er i tvivl.

Børn er velkomne ifølge en voksen, såfremt de kan foreholde sig i ro. Vær dog opmærksom på at børn lettere dehydrerer og ikke kan være lige så længe i sauna som voksne.

Hvis den er i snor, forholder sig roligt overfor fremmede og kan være stille mens vi er i sauna, er der ingen problem at medbringe en hund (udenfor saunaen, naturligvis).